PL kezelés a Bechterew-kór.

(Megjelent Rev. de Hom., repülés. Én, 1993) Geo A. Savulescu, M.D., A Balotesti Kórház
ÖSSZEFOGLALÓ.

Javasoljuk egy új gyógyszer PL és a harmadik hahnemannian hígítás, PL CH 3, vagy rövidebb PL 3, a kezelés vagy a Bechterew-kór. Óta 1975 (eddig) bántunk 426 betegek AS, 225 a korai szakaszában a betegség és a 201 előrehaladott betegség. 77 beteget kezeltek, PL (a 1987), amely a kezdeti hatóanyag-, a többiek kezeltük, PL 3. A kezelést adminisztrátora által regionálisan injekciók (a gerinc, a mellkas, a csípő és a közös). Keresünk helyi homeopathicity, fogalom a vita, ami azt jelenti, a helyi helyreállítási. A terápiásan eredmények jelentősek voltak az összes betegnél. Különösen jó és nagyon jó a korai szakaszában a Bechterew-kór (AS), jó és elfogadható előrehaladott szakaszában AS. Csak néhány esetben a későbbi szakaszában a betegség volt, anélkül, hogy bármilyen pozitív eredmény. Sikerült csökkenteni a napi adag NSAID, és vonja vissza a kortikoid terápia. Ezeket az eredményeket kaptunk terápiásán PL és / vagy PL 3. Hatásuk hasonló volt, hogy sikerült, hogy legalább csak a PL 3 kezelés. Kulcsszavak: Bechterew-kór, polipeptidszerű megoldások és a helyi homeopathicity.

A terápiás eredményeket szeretnénk bemutatni a kezelés a Bechterew-kór (AS) végeztem, mivel 1975 a 1992. Között 1975-1987 használtuk bánásmód PL gyógyszert, amely egy polipeptidic oldat sóoldatban. Ez volt az első gyógyszer használtuk “anya” hígítás. Óta 1987 eddig már elkezdődött, és sikerült a centezimális hígítás PL. Mert ez az eljárás volt a segítségével George Dragan (fizikus) strukturális meghatározás, és elkezdtük a gyógyászat és a 3-rd és a 9-edik hígítás. Ez a két megoldás növekedést mutatott a víz kristály fázis. A gyakorlatilag szempontból használtuk a 3-rd centezimális hígítás. Óta 1988 használtuk csak ez hígítás a kezelés a reumás állapotok, A PL CH3, röviddel PL 3.

Anyag és módszer. Mi kezelt 426 esetek AS, 309 az esetekben, amelyekben kevesebb mint 40 év, elején a PL-kezelés. Mi kezelt 77 betegek PL (a “anya” hígítás) között 1975-1988. A többi beteg AS beteget kezeltek, PL 3 (349 esetek).

Mi injektált PL (PL 3) a régióban a beteg test. Ez azt jelenti, az összes régióban, de a fájdalom és a duzzanat, A mialgia (A mialgia tanúja az izom betegség, és nem csak a reflex fájdalom); paraspinális régió, nyaki, mellkas, ágyéki, vallási, és minden olyan helyen, ahol a gyulladásos változó került elő, függően a beteg evolúció (perypherical vagy axiális evolúció).

Mi beadni naponta min kórházi körülmények között, vagy két-három napig a klinikán. Minden egyes kezelési nap közötti mi injektált 5 és 50 ml gyógyszer sok helyen, és tekintettel a fontosságát, hogy a tünetek és a fejlődés a beteg állapotát. A gonitis vagy coxitis mi injektált 2 ml. PL3 belüli arthicular hetente kétszer.

Az NSAID-kezelés a beteg jön tartották. Az evolúció is megállapította, hogy a lehetséges csökkentése a napi adag NSAID. Azt tartják, ugyancsak a kortizon kezelés a beteg jön, és megállapította, hogy a csökkenés a napi adag, vagy a kifizetés.

Mi adminisztrátora a PL kezelés sorozat 12-24 kezelési napokon négyszer egy évben vagy kétszer egy évben függően a betegség evolúció. Mi kezelt 321 férfi betegek (76%) és 105 női betegek (24%).

Elején 225 betegeknél, ahol a korai szakaszában, és 201 a késői szakaszában a betegség. A korai stádiumban vannak csökkenti a gerinc mobilitás és a radiológiai sacroileitis (kétoldalú vagy egyoldalú). A késői szakaszában találunk Bechterew (sacroiliac és a póker gerinc). Lehet találni még coxitis vagy gonitis.

Terápiás eredmények. A terápiás eredményeket a korai szakaszában jobbak voltak, mint a késői szakaszában. Az idő, hogy elérje javulást korai szakaszában esetekben rövidebb volt, mint a késői szakaszában esetekben. Sikerült, hogy nagyon jó, és jó eredményeket 291 betegek, mérsékelt eredményeket 108 betegek és egy sem 19 betegek.

I. táblázat. Terápiásán eredmények korai szakaszában (Én) és késői szakaszában (II) A Bechterew-Spodylitis.

I II Total

Nagyon jó eredményeket 43 28 61

Jó eredmények 137 98 235

Gyenge eredmények 42 66 108

Semmi 1 2 3

Fontos terápiás erre az a tény, hogy ezek az eredmények nagyon terápiásán időben állandóak. Sikerült a hosszú távú elengedését a betegség korai szakaszában a Bechterew-kór egy-két évig tartó kezelés. Nem volt nehezebb beszerezni hosszú távú remisszió betegeknél a betegség késői szakaszában.

Egy másik fontos megfigyelés, hogy sikerül csökkenteni, hogy szükség van az NSAID még a szünet idő. Minden betegnél az AS a korai szakaszában van most egy teljesen normális életet.

Volt három beteg kapott fontos napi szükségleteit prednison, vége 10 mgr. napi. Mindhárom esetben sikerül, hogy vonja vissza a szükséges prednizon, nem könnyen.

Egy másik fontos megfigyelés, hogy nincs olyan fontos mellékhatása háttérbe szorítani a kezelés leállítása. Csak dia helyi fájdalom (Az injektált terület).

Beszélgetések. A. Lehet megfigyelni

hogy nincsenek hosszú távú jó eredményeket a Bechterew-kór az orvosi szakirodalomban. Mi vagyunk a saját, hogy ilyen eredményeket. Van betegek hosszú távú remisszió óta 1976 , mely hasonló azt mondják, hogy gyógyítható.

Azt gondoltam, hogy PL kezelés megváltoztathatja a kép van a Bechterew-kór, a súlyos betegség. Meg lehet találni egy gyógyítható betegség, ha elkezdjük a PL kezelés korai.

B. A probléma az, hogy hogyan lehet egy oldat polipeptidkészítmény homeopatical hígító (3. centezimális hígítás) aktív, mint egy gyulladáscsökkentő gyógyszer nem spekulatív ötlet, de egy előre klinikai megállapítást (lásd a gyulladáscsökkentő hatása néhány fehérje Hydrolisates a Focul Ve º nic Viu, 1; 1993).

C. Egy másik fontos megállapítás a PL kezelést alkalmazni a helyi-regionális az ízületek körül a fájdalom, duzzanat, rossz funkcionális állapotát (periarthicular vagy intramuszkuláris) jelent ez a mesenchimal szövet boszorkány gondozásában a betegség. A lágyrész betegség fő az AS és az ízületi betegségek másodlagos. Csak azt követően hosszú ideig a lágy szövetek szenvedés az ízületek vesznek részt, és a lágy szövetek betegség jelen van, még a késői szakaszában a AS. Ezen okból kifolyólag a befecskendezett lágyrész, A mesenchime és nem a csontokat.

D. Az utolsó, de nem utolsó sorban fő probléma emelkedünk a kezelést homeopatical hígítás. PL az “anya” hígítása lószérumot vízben. PL33, a 3-rd Hahnemanian hígítás nem több, mint 0.0015-0.0020 milligramm polipeptidek at 1 milliliter oldat. Fizikai szerkezeti vizsgálatok, történik George Dragan, kimutatták, hogy a 3-rd. centezimális hígítás különböző folyadékkristály keretet a többi hígítás vagy a tiszta víz, még különböző sűrűségű. A víz nem egyedi anyag, Van több különböző minőségű vizet az azonos kémiai H2O, de különböznek a folyadékkristályos keret, amely lehet, hogy a kémiai, mint a keret (mint polipeptidszerű egy) jó hatással a testünkben, amely elősegítheti a mesenchime.

Következtetések.

A PL (PL és PL3) kezelés híg vagy nagyon hígított (homeopátiás hígítás) polipeptidszerű megoldások. Ezt a kezelést a mellékhatások elkerülhetők (nem mérgező, pirogenity, antigenity).

A PL kezelés volt jó terápiás eredmények (diák <0.001) for the early cases of AS.
A PL kezelés egy lehetséges új terápiák AS.

Mi lehet változtatni a nézetet az AS beteg állapotát, mint egy súlyos betegség, a Bechterew gerinc. A jövő lehet változtatni az AS beteg ember a Pl kezelés.

Copyright © Geo Savulescu 2003