Medical

  • Terapii homeopat, terapia Spondilitei Anchilozante si Artritei Rematoide.
  • Terapia homeopata a afectiunilor reumatismale intercurente.
  • Terapia homeopata a accidentelor sportive.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la unul din numerele de telefon afisate in pagina de Contact a site-ului,,ro,Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la unul din numerele de telefon afisate in pagina de Contact a site-ului,,ro,Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la unul din numerele de telefon afisate in pagina de Contact a site-ului,,ro,Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la unul din numerele de telefon afisate in pagina de Contact a site-ului,,ro.

Remediu nostru, ALSAV PL3 este o treime diluare Hahnemannian de ALSAV Pl, care este o polipeptidă de aeqvi ser hidrolizarea.

Tratamentul nostru este unul homeopatic. S-ar putea trata artrita si alte reumatice se plânge Noi folosim pentru a administra infiltrații (injecții) prin metoda Dr.Geo Savulescu. Prin această metodă tratăm se plânge de dureri ca osteoartritei, Dureri de spate, Dureri de umăr, Leziuni sportive și alte inflamatii dureroase non-infecțioase.

Avem un capitol aparte cu spondilită anchilozantă și artrita. S-ar putea trata aceste plânge cu succes în cazul în care acestea sunt într-o etapă de început a evoluției ( 1 sau 2, CAUTA).

Avem rezultate foarte bune cu tratamentul ALSAV-PL (ALSAV- PL3) în special în spondilita anchilozanta, care este o boală fără un sistem eficient de, regulat, Tratamentul clasic. Avem rezultate bune în artrita asemenea și în alte reumatice se plânge, mai bine decât tratamentele medicale clasice de corticoizi sau de polipeptide care blochează SPUNS imunitar, dar în spondilita anchilozanta rezultatele sunt cel mai bun.

Până în luna martie 2014 am tratat 810 pacientii cu spondilita anchilozanta. Un sfert au fost de sex feminin. 60 % au fost cazuri in stadii incipiente de evolutie. La toți pacienții stadii incipiente (etapă 1 sau 2 – CAUTA) am reușit să oprească evoluția plângerile după 2 sau 3 ALSAV PL3 serie terapeutic. Acest pacienți, în general tineri de sex masculin sau feminin, ar putea relua locurile lor de muncă ca persoane sănătoase.
Stadiul avansat al evoluției pacienților cu spondilită anchilozantă au fost mai rezistente la îmbunătățirea dar am putea avea un oarecare succes chiar și în acest caz.

Lucrări sau conferințe legate de:

Titlu Format
O teorie New patogene a bolilor reumatismale inflamatorii. Niveluri patogene. .pdf
(71KB)
.html
Efect antiinflamator unor proteice Hydrolisates. .pdf
(94KB)
.html
Tratamentul PL în spondilita anchilozantă. .pdf
(88KB)
.html
Dovedind Quercus Robur
Obiectiv

Acest demonstrarea a fost realizat in perioada mai-iunie 1996 în București de către grupul ARADH de Homeopatie Clasică. Echipa noastră este de lucru de la 1991 în promovarea homeopatia clasică.

În 1995, într-o discuție cu doamna Sue Crump de la College din Londra de Homeopatie Clasică, ea a sugerat să facem un proving de un nou remediu. Pentru acest dovedi ne-am propus trei tincturi mamă diferite și le-am trimis la farmacie Helios. Principalul chimist de la Helios ales una din tincturile și a făcut diluare a. El ne-a trimis aceste de diluare. Le-am primit martie 1996.
Istorie. Quercus Robur este citat în Clarke Materia Medica, ca o cale de atac introdusă de Burnett, care a publicat in Bolile sale a splinei o traducere de cont Rademacher a remediului. Rademacher folosit tinctura de ghindă, și apoi diluare lui. El nu a făcut-o demonstrare. El face numai tratamente.
Un alt cercetător, Ed german. Pârâu, floare roșie folosit de stejar.
Nici o demonstrare, așa cum o știm, a fost eficace în fața noastră.

Metode

Am început să pregătească proving avea o nouă discuție cu Sue Crump, supraveghetorul principal. Supraveghetorul principal română a fost o. Geo Savulescu MD .

Noi nu știm care a fost ales tinctura mama și nu știm de diluare, sau dacă sunt comprimate oarbe. Am avut doar 16-een flacon cu pastile și fiecare sticlă a avut un număr. Acest număr a devenit numărul fiecărui demonstrator.

Am avut 9 autoritățile de supraveghere și 16/een provers. Proving a început la 6 Mai 96 pentru majoritatea provers. La începutul unul dintre ei a refuzat să ia pastile (023). Două provers început proving numai 16 EEN mai (925) și 20 Mai (027)-Silvia Gheorghiu, supraveghetor. Probele 023 a refuzat să ia parte a dovedi prea târziu pentru a fi schimbat. Am avut, la început, 7 De sex masculin și 8 Provers de sex feminin. Geo Savulescu au avut simptome fără a lua pastile. La final am pus-o în proving ca număr(01X) .

Prover nr. 032 oprit dovedesc 0 zi, ea a avut o simptom puternic. Pentru că am fost de acord ca mama ei va continua să ia pastile. Asta înseamnă că 9-lea prover femeie.

În cele din urmă am avut în proving 8 feminin și 8 masculin.

(019); (025); (029); (038); (041); (043); (049); (01X), MALE
(021); (023) absent; (027); (032); (032 la); (034); (036); (045);(047), FEMEI

Lista inspectorilor: Silvia Gheorghiu, MD; Constanta Iacob, MD;
Carmen Badila, Homeopat; Iulia Negrea, MD; Felicia Caravan MD;
Ileana Randasu, MD; Portofel Catalin, MD; Gheorghe Bungetianu,MD;
Geo Savulescu, MD.

Fiecare supraveghetor a primit o carte de utilizare și o lui pentru fiecare prover. În fiecare carte a fost scrisă în partea de jos a Instrucțiunii pentru provers.

Draga prover,
Vă mulțumim pentru participarea dvs.. Veți vedea că acest proving va fi beneficiu pentru tine.
Înainte de a începe proving. Verificați dacă aveți nota de carte și toate informațiile de care aveți nevoie. Supraveghetor va răspunde dacă aveți întrebări.
Notă în fiecare zi, înainte de proving va începe, în cartea ta toate simptomele pe care le au, sau rudele spun despre.
Vă rog, nota în cartea ta, zi, ora, și în momentul în care ia câte doze. Remediul va fi luat de două ori în fiecare zi. În dimineața și după-amiaza. Mai bine este între 7-9 a.m. și 7-9 p.m. Vă rog, fi atent pentru a se evita 30 minute înainte și 30 minute după ce a luat pastile pentru a pune ceva in gura, chiar de apă.
Dacă observa prezența unui simptom, vă rog , discutați cu superiorul dumneavoastră, și dacă acesta este într-adevăr o oprire simptom lua pastile. Notă simptomul din cartea ta.
De un simptom a remarcat înțelegem:
1. Ceva nou se va întâmpla cu corpul sau mintea ta.
2. Vin din spate a unui simptom vechi ai avut.
3. Agravarea unui simptom ușoară.
Vă rugăm să rețineți visele tale, emoțiile, schimbări în comportamentul dvs., nu numai simptome fizice.
Notă simptom a doua zi se întâmplă, nu mâine. Notă toate simptomele 30 de zile de la prima zi a început să ia pastile.
La sfârșitul, vă rog, nota impresiile tale despre proving. Este ceva sa schimbat în ce?
Confidențialitatea. În proving aveți un număr și nimeni nu poate cunoaște identitatea, acesta va fi secretul nostru.

Vă mulțumim pentru colaborare și pentru timpul petrecut cu acest proving. nu este o chestiune de a progresa în medicină, în homeopatie, fără patogenezii.

Fiecare supraveghetor a fost instruit de două ori. Ne-am decis, la a doua reuniune, pentru a începe proving, pentru toate provers, the 6 Mai 1996.

Proving a început 6 Mai 1996. Două provers, 025 și 027, a început mai târziu, 14-EEN mai, și 20 Mai.
Nu au existat probleme în timpul proving.
Am oprit proving după 30 zi. Demonstratorului 027 oprit dovedesc 20 Iunie. Am început să avem discuții cu fiecare supraveghetor și le-au adus cărțile lor. La sfârșitul lunii iunie 1996 tot materialul a fost colectat.

Am avut o discuție generală cu toate autoritățile de supraveghere pentru a decide care simptomele au avut relevanță pentru proving. În septembrie 1996 vom reuși să am scrie toate simptomele. Am avut o discuție cu Sue Crump și am avut o nouă remiză din simptomele. Am început traducerea în limba engleză și ne-am ști că remediul este Quercus robur.

Tratamente

Am început să tratăm unii pacienti. (Geo Savulescu)
În nov.97, o fată de 2 a fost la interviu. Ea a avut un cos ca eruptie, cu mult mâncărime, pe tot corpul. Fața, membrele, fund, torace, abdomen, a fost prost de cosuri. Ea a avut această erupție de la 1 vechi de ani, și nici un tratament conventional a fost eficace. Părinții au fost în disperare pentru că nu a putut găsi un tratament,

I-am dat-o Q.R. 7 CH, în fiecare zi câteva picături de dimineata pana erupția a fost prezent. După 30 zile am primit un telefon de la părinții ei. Ei au spus că erupția a dispărut după trei săptămâni de tratament de zi cu zi. Am sfătuit să se oprească tratamentul. În 18.02.98, m-au sunat din nou și fiica lor a fost OK. Nici o problema pana acum.

Am avut alte 7 pacientii tratati cu Q.R. care a avut anxietate și graba lui. Le-am dat Q. R 7CH, zilnic, dimineața, două săptămâni. Au schimbat de persoane calme și ei nu mai erau în harry pentru nimic. Ei au fost verificate o luna.

Simptomele

GENERALITĂȚI

Probele; Zi; Simptomele, Simptomele vechi (OS) / Noi Simptomele(NS)
(021, 034, 032 la) 2-5 Oboseală, oboseală, lipsa de căldură vital. (OS)

(032 la) 19 Somnoros și obosit în pat uscat vreme (OS)

(034, 036, 041, 045) 3 Picioare, ca și cum ar fi fost de mers pe jos pe o zi fierbinte, poartă toată ziua pantofi strâmt și șosete din plastic. (NS)

Obosit în dimineața, obosit în seara, ca și în cazul în care ea a fost de lucru în toate zilele, dar ea nu a făcut-. (OS)

(036) 27-29 Energic, plin de viață. (NS)
(043, 047, 01X) 0 Bun energie, forța vitală a crescut. (NS)
(045) 0 Sentiment flasc pentru o perioadă scurtă de timp (20 min). (NS)
(049) 0 Bun tonus (OS)

MIND

(038,043) 0 Prostrație vag de spirit; tristețe? NS
Activitatea mentală este dificil. Dispersare. NS

(021) 3-4 Apatie în dimineața. OS
2 Timp scurt de tristețe OS
7-9 Nemulțumirea cu activitate monotonă NS
OS insatisfacție profesională
Ea are nevoie de companie OS

(045) 17 Iritabilitate, cu nici un motiv. NS

(047) 22-30 Frică moderat de întuneric; Ea are nevoie să doarmă cu lumina pe. NS

(032 la) 0-7 Anxietate. NS

(036) 5 Neliniște, urmată de vertij și confuzie. NS

(029) 0-1 Grăbit. NS
Absent minte. NS
Neglijent. NS

(047) 22-30 Simpatic. NS
(045) 11 Aversiune de a fi singur; dorește companie NS
(036) 13-35 Încrederea în sine. NS
(021;032;01X) 10-18 Dorește și are nevoie de exerciții. NS
(021;032;041) 0-13 Dorește ceva nou, o nouă activitate, o schimbare. NS
(021;029;041; 045; 047)0-30 Calm, liniște. NS
(029) 3-36 Elastic. NS
(021;025; 041; 0-25 Mintea și conștiința sunt clare. Înțelegerea ușor. NS
045; 01X)
(021; 045; 0-25 Voioșie- inexplicabilă. NS
049; 01X)
(021) 18 A crescut de energie mentală și fizică. NS

VERTIGO

0 Amețeală pentru 20 minute la 10-30 AM
13 Vertij toată ziua ca ea a fost băut. mai bine după o plimbare în afara seara. NS
(036) 0 4 PM Vertigo cu neliniște și confuzie. NS
(034) 1 1 AM Vertigo ca și în cazul în care în timpul unui cutremur, atunci când culcat. NS
(032 la) 0-1 Amețeală ușoară atunci când se ridică. NS

HEAD

(019) 7 Parul devine foarte gras din cauza transpirație. OS
(021) 0-15 Dureri de cap ca o presiune. NS
0-2 Dureri de cap frontal-dreapta. NS
6 Dureri de cap față dreapta ca o gâtuire (golaveraj). NS
18 Dureri de cap diminuat, chiar vindecat. OS
(027) 2 Predominant ușoară durere de cap la dreapta, cu presiune și oprirea urechi. NS
(032 la) 0-7 Dureri de cap frontal plictisitor după efort nervos cu oscilație a tensiunii arteriale OS
8-11 Durere în ceafă și occiput. OS
(034) 0 11AM Dureri de cap ochiul drept și corect. Dureri puternice cu sentiment cu 2 capete cu dubla vedere. Diferite vedere cu dreptul și ochiul stâng. NS
Amorțeală- sfert dreaptă a feței și tendința de a închide ochiul drept. trimestrul dreaptă a feței, nas, și obraz nu par să aparțină ei. NS
(043) 0 4 AM difuză migrena cu sentimentul neliniștită. După 30 minute înapoi la starea normală. NS
1 10 AM migrenă puternică cu greață. Migrena dispar mai târziu. NS
(045) 0 11AM templu dureri de cap dreptul de a trece la templu stânga. 20 minute după vertij durată câteva ore. NS
0 7 PM durere de cap puternică de durată 3 ore. NS
1 8 AM Sight dureri de cap. NS
17 Toate dureri de cap log zi în vertex. NS
18 Migrenă ca ieri NS
19 6-8 PM Dureri de cap mai ales în templu dreapta. NS
20 Templul drept pulseze de mai multe ori NS
21 Durere de cap. NS

URECHI

(021) 0-18 Durere în urechea dreaptă. NS
(027) 2 Presiune și oprire a urechilor cu o ușoară durere de cap, în special dreptul de fețe. NS

FACE

(034) 1 Amorțeli ale trimestrului dreaptă a feței, cu tendința de a-și piardă ochiul drept și dureri de cap. NS
Cartierul dreaptă a feței, nas, și obraz nu par să aparțină ei. NS
(047) 2-12 Acnee vine înapoi. OS

GURA

(041) 0-8 8PM În cazul în care luați pastilele el simte un gust de iasomie. NS
(045) 1 7 PM gust acru. NS

DINTI

(032 la) 8-14 Abces dentar (canin dreapta jos) care au nevoie de antibiotice. Extracția NS
(047) 0-30 Granulom dentar Fistulised. Ameliorare în timp. NS

GATUL

(034) 4 Ușoară constricție pulsatile. NS
(047) 0 6 AM Clear senzație în regiunea tiroidiană, durată, de asemenea, la 5 PM, cu răceală ombilical supra(acest sentiment apare uneori în timpul exerciții de yoga sau după consumul de menta sau alte ceaiuri aromatice). Acesta este asociat cu energia mentala si fizica puternic (5 PM). NS
5-11 PM. Coolness la baza gâtului. Senzație de finețe. NS

ABDOMEN

(021) 9 Pierderea poftei de mâncare. NS
10-15 Ea mănâncă fără plăcere. NS
(029) El a avut o durere de stomac atunci când foarte ocupat. În timpul proving, în cazul în care el a fost foarte ocupat, a avut pentru o durere. NS
(0320 0 Greață în ultima zi înainte de proving (1-5. 05.96). Ea a luat remediul la 9,30 AM și o oră mai târziu, ea a mâncat. După masă a avut greață și a vomitat. Menstruație a început. NS
032 la) 0-30 Diminua apetitul tot prin proving. Ea a vrut și menaged să păstreze un regim alimentar murdărire, zaharuri mici și pâine. Ea a reușit. NS
(038) 0 5 PM sentiment Ingrijorata de avansul în epigastru. NS
Căldură în epigastru, dar într-o zonă limitată (2 cm 2). NS
(041) 0 8 AM Digestia neliniște ameliorate prin scaun. NS
(043) 0 4 PM Greață. NS
Neliniște gastric. NS
(045) 0-30 Apetit diminuat. NS
Bea uneori 2-3 cafele seara si fumeaza foarte mult. NS.
5 După fumat foarte mult și de băut 2 cafele ea a avut dureri de stomac. OS
8 Ea a avut un apetit bun în timpul vizitei la mama ei. OS
9 Dureri în epigastru . NS.
16-17 Bine pofta de mancare. OS
21 Pierderea poftei de mâncare cu anxietate, neliniște și iritabilitate NS
(ea a băut 2 cafele).

(047) 6-30 A crescut de sete. Vremea este caldă. NS
9-30 Tanjeste dupa unt. NS

(01X) 0 6 AM greață ușoară cu sentiment neliniștit în epigastru NS
0-60 Apetit diminuat. NS.

ABDOMEN

(047) 0 5,30 AM racoarea în jurul buricului, la fel ca în timpul unei exerciții de yoga. NS

STOOL

(021) 12-14 Constipație NS
15 7AM Scaun dificil de a expulza și cu un sânge roșu puțină lumină. NS

(032) 0 9,30 AM Dupa micul dejun ea a avut un al doilea scaun care a fost moale (primul a fost greu) și greață (luni). NS

(041) 3 8 AM 3 scaune moi cu flatus de la starea de veghe. NS

(047) 4-8 Scaun moale în dimineața. NS

(049) 1-6 La începutul ușoară constipație dovedindu. OS

Organelor urinare

LAME, URINA

(029) 0-2 Urina inchisa la culoare ușor cu miros de droguri. NS

(034) 2-5 A crescut diureza. NS

Uretra

(029) 0-1 înțepături dureri în timpul urinării. NS

Genitale- FEMEI

(027) 0-16 Menstruatiei prelungite cu dureri pelvine. OS
28-32 Menstruatiei nedureroase. următoarea prea. NS

(032) 0 6.30 AM Menstrele cu dureri mici și vărsături. NS
25 menstruatiei nedureroase (de obicei, ea a avut dureri puternice). NS

(032 la) 0-3 Normal Stupid. fata erupție agravat. OS

CHEST

(049) 0 Anghină- cum ar fi dureri în piept, în dimineața și seara. OS
1-5 Dureri în piept dispărut. NS

ÎNAPOI

(029); (032 la); (043). Durere coloanei vertebrale. NS

CAPETELE

(021); (041) Greutate în picioare; picioarele obosite. NS
(032 la) Durere în genunchi. NS
Simptom special. : Senzație daca energie pornind de la unghiul de unghii intern al 3-lea. deget de la picior pana la glezna. NS

SLEEP

(021);(036);(043); (045). Somn Unrefrishing; Nedormit, insomnie. NS

DREAMS

(045);(01X). Visele de câini. NS

SKIN

(038); (047). Cosurile, Acnee. NS


Mai multe despre despre ALSAV – Tratament PL3.

 

 

 

 

Noi propunem tratamentul ALSAV-PL3 în nici un microbiană sau boli inflamatorii virale.
Mijloace inflamație tumoare, roși, căldură, dolor și tulburări funcționale. Dăm ipoteza că multe dintre principalele boli, cele sau mai puțin importante, au începe cu inflamatie in tesuturi conjunctiv și muscular. Această ipoteză lucrăm la nevoile nici o dovadă că ALSAV – PL3 este un mediu homeopatic și le folosim, așa cum ne-am folosi orice alte medii homeopate, să aibă o direcție oferit de simptomele bolii, durerile și tulburările funcționale.

Simptomele am grija sunt foarte diferite de la un pacient la un alt pacient, chiar acesta este doar tumefacție, dureri și tulburări funcționale. Pentru că avem nevoie pentru a da un tratament general asociat cu un loco- unul regional. Locomotive- Tratamentul regional vom fi comportamentul de injecții, conjunctiv și musculare preparate injectabile ( ca exemple; în jurul alătură în durere).
ALSAV – Tratamentul PL3 este un tratament general și loco-regional practicat numai cu Dr. Alexandru Savulescu / Dr. Metoda Geo Savulescu de tratament.
Trebuie să menționez că o mulțime de oameni m-au ajutat, fără nici un profit in a reușit să realizeze ALSAV – PL și ALSAV – PL3. Între ei principale au fost dr.. Roger Simionovici, Dr. Marilena Görfi, atât din Institutul de Cercetări Chimice Bucuresti, chemist Dinu Stavri from Cantacuzino Institute, fizician George Dragan.

Trebuie să vă spun că un important producător de remedii homeopatice ca Heel Healthcare (Austria) a oferit pentru tratamentul medical homeopatic nu numai granule sau soluții pentru sub-lingual administrare, dar chiar și violele pentru injectii locale, deoarece cel mai important in tratamentele medicale este de a vindeca și de a nu avea limite în modalitățile de tratament.

.
Eu nu fac nici un secret, deoarece ALSAV – PL3 este un remediu homeopat, este mai mult decât 99% apă, apă distilată. Dar ceea ce de apă? Fizicianul George Dragan folosit o demonstrație cu Analiza termică diferențială (DTA) și Analiză Topoenergetic și mi-a arătat (în 1989) că această apă de la ALSAV – PL3 avut o densitate diferită de apă distilată am început. Asta se datorează faptului că nu conține molecule separate de H2O, ci grupuri de molecule de apă care au schimbat funcția sa într-un fel de umbră a unei soluții de polipeptide mai concentrată. E un fel cu această soluție de ALSAV- PL3 am avut rezultate bune în vindecarea Loco- inflamație regional. Este o ipoteză susținută de lucrările de Dr. Roger Simionovici și Dr. Marilena Görfi citat în această pagină web. Acest lucru ar putea fi o modalitate explicație remedii homeopate vindecat de boli care au doar grup de apă în loc de medicină chimice.


O scurtă istorie.

 

 

 

 

Despre istoria ALSAV – PL3-ar putea spune că Alexandru Savulescu, reumatolog, a fost un adept al Alexandre Besredka (Odesa, Ucaine, Institutul Pasteur din Paris) și doza tratamente desensibilizare Besredka cu soluție de polipeptide (Aktoprotin, Keting, Budapesta). El a avut niște hârtii despre vindecarea a dat seama în Examinați Conștientizarea, București, INTERVENȚIE ROMANA mai probabil (1933-1935).
În 1950-1955 a continuat tratamentul lui cu soluție de polipeptide în boli reumatice.
În 1975 Eu (Geo Savulescu, MD) au succes unele teste chimice și am continua acest tratament. Am prezentat rezultatul vindecarea unor patintents spondilita anchilozanta la Congresul V International reumatologice de la București și am publicat o lucrare în Rheumatologia Practica, Lisabona, Portugalia.
În 1982 Am reușit să fac cu ajutorul chimist Dinu Stavri (Institutul Cantacuzino, București) medicamentul eu numesc azi ALSAV PL.
În același an am un brevet pentru acest medicament.

În 1984-1986 a fost folosit în unele spitale din București și Craiova ca testarea clinica a tratamentului. Am primit permisiunea de a continua să trateze.
În 1987-1989, cu ajutorul M.R. Simionavici, MD și Marilena Görfi, MD, atât din Institutul de Cercetări Chimice, București, am făcut rezultate farmacologice dinamice și anatomic-patologice publicate în Viata Medicala, No. 6, 1989.
În 1987- 91 Am tratat pacientii cu boli reumatice în Cablu Lat Spital, în Giurgiu Spital și în Balotesti Spital (Țară Ilfov, INTERVENȚIE ROMANA mai probabil) cu rezultate bune.
În 1989, cu ajutorul fizician George Dragan am început să folosesc ALSAV – PL3 diluție homeopatică în tratamentele mele.
Întrucât 1991 până în prezent (2014) Eu folosesc doar ALSAV – Tratament PL3 ​​în propriul meu birou practica medicală.