Tratamentul PL în spondilita anchilozantă.

(Publicat în Rev. de Hom., zbor. Eu, 1993) Geo A. Savulescu, M.D., Spitalul Balotesti
REZUMAT.

Noi propunem un nou PL de droguri și a treia diluare hahnemannian, PL CH 3, sau PL scurt 3, în tratamentul sau spondilita anchilozantă. Întrucât 1975 (până în prezent) am tratat 426 pacientii cu AS, 225 în stadii incipiente ale bolii și 201 în stadii avansate de boală. 77 pacienți au fost tratați cu PL (la 1987), care este medicamentul inițial, ceilalți au fost tratate cu PL 3. Tratamentul a fost administrat la nivel regional prin injecții (pentru spinarii, torace, șold și în comun). Cautam homeopathicity locale, o noțiune în discuție, ceea ce înseamnă recuperarea locală. Rezultatele terapeutice au fost semnificative pentru toți pacienții. Deosebit de bun și foarte bun pentru stadiul incipient al spondilita anchilozantă (AS), bun și acceptabil pentru stadiile avansate ale AS. Doar câteva cazuri de etapele ulterioare ale bolii au fost, fără nici un rezultat pozitiv. Am reușit să reducă doza zilnică de AINS și să retragă terapia corticoizi. Aceste rezultate au fost obținute cu terapeutic sau PL / și PL 3. Efectele lor au fost comparabile pentru că am reușit să utilizeze cel puțin numai PL 3 tratament. Cuvinte-cheie: Spondilita anchilozanta, soluții polipeptidice și homeopathicity locale.

Rezultatele terapeutice care dorim să le prezentăm în tratamentul de spondilita anchilozanta (AS) au fost efectuate de la 1975 la 1992. Între 1975-1987 am folosit în tratamentul medicament PL, care este o soluție polipeptidic în soluție salină. Acesta a fost primul medicament am folosit “mamă” diluare. Întrucât 1987 pana acum am inceput si am reusit cu ajutorul diluare centezimal de la PL. Pentru această procedură am avut ajutorul de George Dragan (fizician) cu determinări structurale și am început terapeutica cu 3-lea și al 9-lea de diluare. Aceste două soluții au arătat o creștere a fazei de cristal apa. Pentru practic punctele de vedere ne-am folosit 3-a diluare centezimal. Întrucât 1988 am folosit numai această diluție în tratamentul stările reumatice, PL CH3, la scurt timp PL 3.

Material și metodă. Am tratat 426 cazuri de AS, 309 cazuri având mai puțin 40 ani, la începutul tratamentului PL. Am tratat 77 pacienți cu PL (the “mamă” diluare) între 1975-1988. Restul de pacienti AS bolnavi au fost tratati cu PL 3 (349 cazuri).

Am injectat PL (PL 3) în regiunea bolnav a corpului. Asta înseamnă că în toate regiunile, dar cu durere și umflarea, cu mialgia (mialgia este un martor de tulburare musculare și nu doar o durere reflex); regiune paraspinal, cervical, torace, lombar, sacral, și în orice alte locuri în care a fost produs de schimbare inflamatorie, în funcție de evoluția bolnav (evoluție perypherical sau axial).

Am injectat condițiile zilnice de spital min sau la două sau trei zile la clinica. La fiecare zi de tratament am injectat între 5 și 50 ml medicament în multe locuri și în ceea ce privește cu importanța simptomelor și evoluția statului bolnav. În gonitis sau în coxitis am injectat 2 ml. PL3 intra-arthicular două ori pe săptămână.

Tratamentul cu AINS pacientul a venit cu a fost păstrată. În evoluția am remarcat posibila reducerea dozelor zilnice de AINS. Am păstrat, de asemenea, tratamentul cu cortizon pacientul a venit cu și am observat reducerea dozelor zilnice sau retrage.

Am administrat tratamentul PL în serie de 12-24 zile de tratament de patru ori într-un an sau de două ori pe an, în funcție de evoluția bolii. Am tratat 321 pacienți de sex masculin (76%) și 105 pacienții de sex feminin (24%).

La începutul 225 pacienți în cazul în care în primele etape și 201 în stadiile avansate ale bolii. În stadii incipiente sunt reducerea mobilității coloanei vertebrale și sacroileitis radiologică (bilaterale sau unilaterale). În stadiile avansate, putem găsi spondilita (sacroiliace și a coloanei vertebrale de poker). S-ar putea găsi chiar coxitis sau gonitis.

Rezultate terapeutice. Rezultatele terapeutice în primele etape au fost mai bune decât în ​​stadiile avansate. Timp pentru a ajunge la îmbunătățiri în cazurile aflate în faza inițială a fost mai scurtă decât în ​​cazul în stadiu avansat. Am reușit să avem rezultate foarte bune și bune în 291 pacienților, rezultate moderate în 108 pacientii si nici unul din 19 pacienților.

Tabelul I. Rezultatele terapeutice în stadii incipiente (Eu) și în stadiile avansate (II) de spondilita Spodylitis.

I II total

Rezultate foarte bune 43 28 61

Rezultate bune 137 98 235

Rezultate slabe 42 66 108

Nici unul 1 2 3

Important pentru aceasta terapeutica este faptul că aceste rezultate terapeutice sunt foarte stabile în timp. Am reușit remisie pe termen lung a bolii în primele etape ale spondilitei anchilozante la unul sau doi ani de tratament. Nu a fost mult mai dificil să se obțină remisie pe termen lung la pacientii cu stadiile de tulburare.

O altă observație importantă este că am reușit să reducă necesitatea de AINS, chiar și în timp de pauză. Toți pacienții la fel ca în primele etape au acum o viață destul de normală.

Am avut trei pacienti care au venit cu nevoile de zi cu zi importante de prednison, peste 10 mgr. zilnic. În toate cele trei cazuri am reuși să-și retragă nevoia de prednison, nu ușor.

O altă observație importantă este aceea că nu există nici o importanta șteargă o parte în întreruperea tratamentului. Doar o durere diapozitiv locale (În zona injectată).

Discuții. A. S-ar putea observa

că nu sunt rezultate bune pe termen lung, în spondilita anchilozantă, în literatura medicală. Suntem proprii pentru a avea astfel de rezultate. Avem pacienti in remisie pe termen lung, deoarece 1976 care este similar să spun că sunt vindecat.

Ne gândim că tratamentul PL ar putea schimba imaginea care le avem despre spondilita anchilozantă, o boală gravă. S-ar putea găsi o boală vindecabilă, dacă vom începe tratamentul PL devreme.

B. Problema cum poate fi o soluție polipeptidice în diluare homeopatical (a 3-a de diluare centezimal) activ ca un medicament anti-inflamator, nu este o idee speculativă, ci o constatare clinice pre (vedea efectul anti inflamator de unele proteine ​​Hydrolisates în Focul Ve º nic Viu, 1; 1993).

C. Un alt rezultat important este tratamentul PL este administrat în nivel local-regional în jurul articulațiilor în durere, cu umflarea, într-o stare funcțională rău (periarthicular or intramuscular) ca medie în vrăjitoare tesut mezenchimale este îngrijirea de tulburare. Tulburare de tesuturi moi este principal în AS și tulburările comune sunt secundare. Numai după o perioadă lungă de tesutului moale suferă articulatiile sunt implicate și ale țesutului moale este prezentă chiar și în stadiile avansate ale AS. Din acest motiv ne-am injectat tesutului moale, mesenchime și nu oasele.

D. Ultimul dar nu cel mai puțin principal problema cu care ne ridica este tratamentul cu o diluție homeopatical. PL este “mamă” diluție a serului de cal în apă. PL33, diluția Hahnemanian 3-a nu are mai mult 0.0015-0.0020 miligrame de polipeptide la 1 mililitru de soluție. Studiile structurale fizice, realizat de George Dragan, a demonstrat că 3-lea. diluare centezimal au lichid diferit cadru de cristal de celălalt diluarea sau apa pura, densitate chiar diferit. Apa nu este o substanță unică, Există o mai multe calități diferite de apă, cu aceeași H2O chimic, dar diferite în cadrul lor de cristale lichide care ar putea avea chimice cum ar fi cadru (unul ca polipeptidică) cu un efect bun în corpul nostru, care poate sprijini mesenchime nostru.

Concluzii.

PL (PL și PL3) Tratamentul se utilizează diluat sau foarte diluate (diluție homeopatică) Soluții polipeptidice. Acest tratament este evitată de efecte secundare (nici o toxicitate, pirogenity, antigenity).

Cu tratamentul PL am avut rezultate terapeutice bune (student <0.001) for the early cases of AS.
Tratamentul PL este un posibil terapeutica noi pentru AS.

S-ar putea schimba punctul de vedere cu privire la starea AS bolnav ca o boala severa cu spondilita coloanei vertebrale. Viitorul poate fi schimbat pentru persoana AS bolnav cu tratamentul Pl.

Copyright © Geo Savulescu 2003